fredag 6 november 2015

Svälter ihjäl sig, utan animalier.

Huh!? Kan man svälta ihjäl sig utan animalisk föda? Geez.

800 kalorier per dag, med eller utan animalier är ju absurt. Du kan leva på coca-cola och oreos och kalla dig vegan, oavsett så är det hälsomässigt fortfarande helt idiotiskt. Som tur var lärde hon det efter ett år och började då introducera fisk i dieten. Det är inte klart i artikeln om hon ökade sitt dagliga kaloriintag eller om hon ersatte fisken med de nyttiga grönsakerna, synd.

Och angående de hemska dödshoten från elaka veganer.. Alltså detta ser vi ju hela tiden numer, inom alla "grupper". En så god sak som att vara vegan kan helt plötsligt få någon att agera som hormonstimmiga 12åringar spelandes Call of Duty på Xbox. Goda feminister som helt plötsligt kallar alla som kritiserar Anita Sarkeesian för misogyner -> gamers som skickar dödshot till Anita. Goda vänsterkamrater kallar kritiker av immigrationen för rasister osv. Självklart tycker jag inte om ett sådant beteende, det är kontraproduktivt och helt ärligt väldigt ignorant. 

Jag tror att anledningen är alla safe-zones, TW-varningar och (efter Charlie Hebdo) den välmenande men misslyckande censuren. Denna bubbla av falsk trygghet från kränkningar får de godaste och mest välmenande bland oss att ibland helt tappa fattningen då någon annan har en åsikt utanför sagda bubbla.
---------------------------------------
Rörig text, jag vet, snälla kränk inte mig.

http://nypost.com/2015/11/04/my-vegan-diet-almost-killed-me/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar